Agjensia Vikirealestate operon për më tepër se 10 vite në tregun shitje dhe blerje pronash, pasuri të patundeshme, duke ofruar shërbimin e duhur në kohen e duhur.
Pozicionuar me zyrë kryesore në qytetin e Tiranës dhe me bashkpunimin me operatoret e saj në qytet te tjera, ndër vite është shëndërruar në simbol të kompetencës, seriozitetit dhe besimit të klientit.
Me një staf të perkushtuar dhe diplomuar në fushen e Ekonomike, Juridike. Gjithmonë  të  gatshëm për t’ju ofruar shërbime profesionale përsa i përket sektorit të pasurive të patundshme.

sqAlbanian
WhatsApp chat